Akusztika
A Mannvit tanácsadói szolgáltatásokat nyújt az akusztikai tervezés és kivitelezés területén, a közúti közlekedés zajterhelésétől kezdve, a munkahelyi biztonság és egészség kérdésein át a régi és új épületekben felmerülő hanghatásokig.

A legkorszerűbb mérőberendezések és szoftverek használatával vizsgáljuk a lehetséges akusztikai megoldásokat. A mennyezetekbe és falakba beépített hangszigetelő anyagokkal csökkenthető a rezonancia az egyes helyiségek között, míg a hanggátló falak, valamint a könnyebb aljzatképző- és önterülő anyagok használatával a hangterjedés mértéke csökkenthető. A közlekedés okozta zajterhelés zajvédő töltésképzéssel és megfelelő tervezéssel csillapítható, sőt a zaj nagymértékben kizárható hangszigetelt alapozással és zajvédő falakkal.

Szakembereink mindenféle akusztikai rendszer tervezésében járatosak. Az olyan tereknél ahol fontos a hangminőség, ott a hangterjedést befolyásoló elemekre kell összpontosítanak.

Cégünk szakemberei átfogó tanulmányokat végeztek munkahely biztonsági és egészségi zajtérképeken, vizsgáltak különféle rezgéseket, különleges zajforrásokon, személygépkocsikon illetve egyéb közlekedési eszközökön végeztek energia- és zajméréseket.

További információért lépjen kapcsolatba az akusztikai ágazat vezetőjével.