Szerkezettervezés
A Mannvitnak széleskörű tapasztalata és szaktudása van szerkezettervezésben, és teljeskörű tanácsadói szolgáltatást kínál az előzetes tanulmányoktól a kiviteli tervek elkészítéséig minden szinten, legyen az tenderdokumentáció elkészítése, építésvezetés, műszaki ellenőrzés vagy üzemeltetés.

Szerkezetek tervezésére mindenhol szükség van, de minden projektnek megvannak a saját kihívásai. A Mannvit szakemberei 1963 óta minden részletre kiterjedő és innovatív szerkezettervezési megoldásokat kínálnak mind a hétköznapi, mind az egyedülálló beruházásokhoz. Projektjeink közé tartoznak hidak és egyéb infrastrukturális létesítmények, ipari parkok, erőművek és gyakorlatilag minden más egyéb műtárgy és szerkezet.

A tervezés folyamán mindig a legújabb technológiákat alkalmazzuk. Tanácsadóink figyelemmel kísérik a szakmán belüli fejlesztéseket és átültetik a legújabb innovációkat a tervezési és kivitelezési folyamatokba. A Mannvit teljeskörű naprakész áradatbázissal rendelkezik, aminek segítségével a beruházások könnyen ütemezhetők valamint a költségek gyorsan és pontosan megbecsülhetők.

További információért lépjen kapcsolatba a szerkezettervezési ágazat vezetőjével.