Automatizálás és vezérlés
A Mannvit évtizedes tapasztalatra tett szert az energiaiparban és más iparágakban, erőműveknél, távvezetékrendszereknél, épületeknél és közműveknél használt automatizálási- és vezérlőrendszerek területén.

Cégünk átfogó szolgáltatást kínál az automatizálás és vezérlés területén, beleértve a költség- és forráselemzést, a rendszertervezést, a tendereztetést, a projekt menedzsmentet, a részletes tervezést, a programozást, a rendszerellenőrzést, az üzembe helyezést, a rendszer használatához szükséges kézikönyvek elkészítését, az alkalmazottak betanítását és üzemeltetési támogatást. Szolgáltatásaink közé tartoznak továbbá régi vezérlési rendszerek állapotfelmérése, kapcsolódó folyamatok kockázatelemzése, vezérlőrendszerek üzemeltetése, valamint karbantartása.

Cégünk mind belföldön, mind külföldön dolgozott már kis PLC rendszerektől kezdve a legnagyobb energiacégek SCADA rendszerein át minden méretű projekten.

A Mannvit jelentős tapasztalattal rendelkezik az energiaipar szigorú használatbiztonsági és megbízhatósági követelményeit kielégítő kiterjedt és kritikus vezérlési rendszerekkel kapcsolatos tanácsadásban.

A Mannvit különböző szakágainak tapasztalatára és szakértelmére alapozva, valamint az egyes szakágakkal együtt dolgozva, cégünk több szakterületet átölelő komplex tanácsadói szolgáltatást kínál a munkafolyamat-tervezés területén, beleértve a kapcsolódó vezérlési rendszerek és működtetésük megtervezését. Cégünk nagyobb projektjei során együttműködik az információs technológia, az irányítási rendszerek és szoftvertervezés területek belső szakértőivel.

További információért lépjen kapcsolatba az ágazat vezetőjével.