Szoftver- és rendszertervezés
Az évek során Mannvit jelentős tapasztalatra tett szert szoftverekkel kapcsolatos tanácsadásban, beleértve a beszerezést, követelmény- és szükségletanalízisek készítését, tendereztetést, szoftverek és számítógép hálózatok telepítését és üzembe helyezését. Cégünk végzett már rendszer analízist, rendszertervezést, vezérlőberendezésekhez kapcsolódó speciális szoftvertervezést és nagyobb cégeknél olyan adatbázis- és információforgalom tervezést, ahol több rendszer van egymással összekapcsolva.

A Mannvit dolgozott továbbá adatbiztonsággal, illetve számítógép- és telekommunikációs hálózatok megbízhatóságával kapcsolatos projekteken is. Ezek közt a projektek közt szerepelnek Izland legnagyobb számítógéphálózatai is. A kockázatelemzés és a széles spektrumban kapcsolódó szakterületek szakemberei révén szolgáltatásaink közé tartoznak az adatközpontok és számítógéphálózatok kockázatelemzései.

A Mannvit egy igazi tudás központú cég, ami kiterjedt tapasztalattal és szakértelemmel rendelkezik Izland helyi adottságainak és alkalmazott technológiáinak területén, beleértve a földrajzi adatokat, a geotermális kutatásokat és még sok minden mást. Erre és a Mannvit szerteágazó mérnöki szakértelmére alapozva, cégünk felkészült ügyfeleink egyedi, speciális szoftverigényeinek megoldására.

További információért lépjen kapcsolatba az ágazat vezetőjével.