Telekommunikáció
A Mannvit telekommunikációval kapcsolatos tanácsadói szolgáltatásokat kínál nagyvállalatoknak, állami intézményeknek, kormányzati- és helyi hatóságoknak, illetve telekommunikációs szolgáltatóknak. Szolgáltatásaink közé tartoznak megvalósíthatósági tanulmányok, költségbecslések valamint követelmény- és szükségletanalízisek készítése, rendszertervezés, tendereztetés, rendszer- és szolgáltatástesztelés, üzembe helyezés és projektmenedzsment.

Cégünk tanácsadói támogatást kínál vállalatoknak és intézményeknek telekommunikációs felszerelések valamint szolgáltatások beszerzéséhez, hálózati felépítés megtervezéséhez, illetve nagyobb kommunikációs rendszerek és telefonhálózatok tervezéséhez és üzemeltetéséhez. Terhelés- és állapotfelmérés mellett vállalunk még költség- és minőségfelügyeletet is.

Szakembereink a kisméretű PABX-ek (Private Automatic Branch Exchange – Nem postai kezelésben lévő automata alközpontok) tervezésétől kezdve egész országra kiterjedő telekommunikációs szolgáltatás megtervezéséig bármekkora projekttel megbirkóznak. Kifejezetten széleskörű tapasztalatunk van az optikai kábeles hálózatok, a vezeték nélküli hálózatok, a telefonhálózatok, a VoIP hálózatok és az adatátviteli rendszerek területén.

A Mannvit különböző szakágainak tapasztalatára és szakértelmére alapozva, a szakágakkal együtt dolgozva cégünk képes a telekommunikációs rendszerekkel valamint a hozzá szorosan kapcsolódó feladatokhoz szükséges, több szakterületet átölelő, komplex tanácsadói feladatokat ellátni. Cégünk nagyobb projektjei során együttműködik az információs technológia, az irányítási rendszerek és szoftvertervezés területek belső szakértőivel.

További információért, forduljon a telekommunikációs ágazat vezetőjéhez.