Közlekedés- és várostervezés
A Mannvit hozzáértő és átfogó mérnöki tanácsadói szolgáltatásokat kínál a közlekedés- és várostervezés területén.

A népességnövekedés és a fejlődés körültekintő, átgondolt közlekedéstervezést igényel a megfelelő életminőség és mobilitás biztosítása érdekében, mind a meglévő, mind az új közösségekben. A tervezési szempontok között nem csak a forgalomsűrűség problémáinak, hanem a gyalogos és kerékpáros forgalomnak, a közlekedés biztonságának és a zajterhelés kérdéseinek is szerepelniük kell.

A cég közlekedés- és várostervezési szakemberei változatos és kihívó feladatokat oldanak meg. Szakembereink forgalombecslések, forgalom szimulációk, forgalomáramlás javítási tervek készítésével, parkoló rendszerek tervezésével, forgalomtelítettség elemzések készítésével, gyalogos- és kerékpárutak valamint 30 km/órás sebességkorlátozásos lakó- és sétáló övezetek forgalomtervezésével foglalkoznak.

A Mannvit a hatóságoknak és a várostervezőknek minden részletre kiterjedő segítséget kínál az általános rendezési tervek és szabályozási tervek kidolgozásában. A különféle fejlesztési tervek forgalomra gyakorolt hatását statisztikai modellek segítségével elemezzük, és a kapott eredmények alapján adunk tanácsot úthálózatok-, tömegközlekedési-, gyalogos- és kerékpárutak fejlesztéséhez, tervezéséhez.

Az elmúlt évtizedekben Izland úthálózata óriási mértékben bővült. A fejlesztések tervezésében a Mannvit vezető szerepet töltött be. Az évek során kitűnő munkakapcsolat alakult ki cégünk és a hivatalos szervek között, például Reykjavík városával, az izlandi közútkezelővel, az izlandi áramszolgáltatóval (Landsvirkjun) és egyéb helyi hatóságokkal.

Forgalomtervezés
Tanácsadói szolgáltatásaink közé tartoznak általános helyszínrajzok készítése, közlekedési rendszerek tervezése, forgalomtechnikai tervezés, felfestések egységesítése, forgalombecslés és zajvédelmi előirányzatok készítése. Főbb projektjeink: Reykjavík és környékének forgalombecslése és forgalomtechnikai tervezése az izlandi közútkezelő megrendelésére; a Kópavogurban épült Smáralind bevásárlóközpont parkoló rendszerének és kapcsolódó létesítmények tervezése.

További információért lépjen kapcsolatba a közlekedés- és várostervezés ágazat vezetőjével.