Ipar
A Mannvit vezető szerepet tölt be számos energetikai fejlesztésben Izlandon, valamint a cég, ezen és más szakmai ismeretek megszerzése mellett az alumíniumipar helyi és nemzetközi műszaki kiszolgálására specializálódott.

A Mannvit egyik fő tevékenységeként széleskörű gépészmérnöki szolgáltatásokat kínál. A cég szakemberei különböző, összetett gépészmérnöki tervezési feladatokat oldanak meg az alumínium- és olajipari létesítmények, vegyi üzemek, halfeldolgozó üzemek, közművek, hulladékégetők és biogáz-üzemek tervezése kapcsán.

A Mannvit számára érdekes kihívást jelentenek az olyan környezetbarát energiaforrásokkal kapcsolatos projektek, mint például a metán, a bio-etanol, a bio-diesel és a hidrogén. Izgalmas kihívásként tekint még cégünk az új, környezetbarát energiafelhasználási megoldásokra, mint például a Kalina technológia, az ORC generátoros technológia (Organic Rankine Cycle – Szerves Rankine Körfolyamat), illetve a mezőgazdasági (landfill gáz) és szerves hulladékok felhasználásával kapcsolatos technológiák.

További információért lépjen kapcsolatba az ágazat vezetőjével.