Gépészet
A Mannvit szakemberei gépészeti és gyártástervezési területeken nyújtanak tanácsadói és tervezési szolgáltatásokat, széleskörű tapasztalattal rendelkeznek különböző izlandi és külföldi ipari cégek kiszolgálásában.

A részleg alkalmazottainak oktatása, szakirányú képzése és a Mannvit cégkultúrája mind arra irányulnak, hogy egy olyan erős szakember csapatunk legyen gépészeti és gyártástervezési területeken, amely képes a szakértelem és tapasztalat szilárd alapjaira építve kivételes szolgáltatást nyújtani.

A szolgáltatásaink a gépészet és gyártástervezés minden területét lefedik a tervezéstől a megvalósításig. Szakembereink korszerű számítógépes szoftver- és hardverkészlettel rendelkeznek a számítások elvégzéséhez és a rajzok elkészítéséhez, beleértve a 3D rajzokat, illetve a szerkezeti- és hidrodinamikai modellek kiértékeléséhez szükséges eszközöket.

Legutóbbi projektjeink:
  • Hulladék feldolgozás és újrahasznosítás, biomassza komposztálás és metán termelés
  • Melegvíz-, gáz- és szennyvíz közművek
  • Olajfinomítók, önkiszolgáló és nem önkiszolgáló benzinkutak
  • Víz, olaj, kaviár, ammónia, haltáp és alumíniumoxid tárolására alkalmas tartályok és silók
  • Halfeldolgozó és különböző vegyi üzemek
A felsorolt projektek során részt vettünk a költségbecslések, a megvalósíthatósági tanulmányok és kiértékelések, valamint a kivitelezés és működtetés tender dokumentációinak elkészítésében.

Gépészmérnöki munkákkal kapcsolatos további információért lépjen kapcsolatba az ágazat vezetőjével.