Irodák
A Mannvit Engineering fő irodája Izland fővárosában, Reykjavíkban van, a kilenc kisebb iroda pedig Izland regionális központjaiban Akranesben, Akureyriben, Húsavíkban, Egilsstaðirban, Reyðarfjörðurban, Hvolsvöllurban, Kirkjubæjarklausturban, Selfossban and Reykjanesbæban található. A Mannvitnak irodája van Magyarországon, Németországban, Angiában és Chilében is.

A Mannvit fő tevékenységi körébe a következő területeken végzett tanácsadói szolgáltatások sorolhatóak: lakó- és irodaépületek építése, szerkezeti felújítások, projekttervezés, projekt felügyelet és ellenőrzés, környezetvédelmi tanácsadás, kivitelezés menedzsment és projektmenedzsment (EPCM), geotechnika, geológia, geotermális energia, közlekedési létesítmények, erőművek és a hozzájuk tartozó infrastruktúra. Cégünk mindezek mellett foglalkozik kutatással és anyagvizsgálattal beton, talaj és szerkezetépítés területén.

Az elmúlt négy évtizedben a Mannvit számos nagy beruházás megvalósításához nyújtott tanácsadói és mérnöki szolgáltatást országszerte mind a magánszektorban, mind az állami szektorban. Ezek közt szerepelnek iskolák, sportcsarnokok, kórházak és egyéb középületek, például lakó- és kereskedelmi célú épületek. A Mannvit számos közintézménynek nyújtott mérnöki szolgáltatást és közreműködött projektmenedzserként utak, fővezetékek, közművek, hidak és kikötők létesítésénél, illetve különféle mérnöki és gazdasági megvalósíthatósági tanulmányt készített mind a magánszektor, mind az állami szektor részére. A Mannvit jelentős szerepet játszott a főbb erőművek szerkezeti tervezésében és műszaki ellenőrzésében, főként a geotermális erőművek, vízerőművek és a magasfeszültségű távvezetékek létesítése során.