Projekt menedzsment
Fjardaal alumínium kohó Kelet-IzlandonA Mannvitnak széleskörű szaktudása és tapasztalata van a projekt menedzsment és az EPCM (Engineering, Procurement, Project Management – Tervezés, Beszerzés és Projekt Menedzsment) területén, mivel részt vett az utóbbi pár év jelentősebb izlandi fejlesztési projektjeinek többségében. A cég szakemberei a projekt menedzsment számos területén dolgoztak már, beleértve az előzetes munkálatok, a tervezés, a mérnöki feladatok, a beszerzés, és a kivitelezés szervezését.

A kivitelezés szervezése a projekt menedzsment egyik legfontosabb területe. Cégünk tanácsadói már számos kivitelezési projekt szervezésével foglalkoztak a szerkezetépítés, az út- és hídépítés, az infrastruktúra és energiaipar területén.

Legutóbbi jelentős projekt menedzsment és EPCM projektjeink:
  • Nordural Alumíniumkohó bővítés (Reykjavíktól északra)
  • Fjardaal Alumíniumkohó (Kelet-Izland)
  • Smáralind bevásárló központ (a legnagyobb Reykjavikban)
Tervszerű projekt menedzsmenttel tisztán követhetők az egyes építési műveletek az építés minden fázisában. Ez jelentősen megnöveli annak a valószínűségét, hogy a projekt az ütemtervtől való jelentős eltérés nélkül és a költségvetésen belül készül el. A Mannvit szakemberei a teljesen kidolgozott fejlesztési projektektől kezdve az összetett tervezési feladatok vezetéséig különféle nagyléptékű beruházásokért voltak felelősek és továbbra is jelentős szerepet töltenek be számos tervezett projektben bel- és külföldön.

További információért lépjen kapcsolatba a projekt menedzsment ágazat vezetőjével.