Kivitelezés szervezés
A kivitelezés szervezés egyre növekvő részét teszi ki a Mannvit működésének. A kivitelezési feladatok közé tartozik a költség- és minőségfelügyelet is, amelyek segítségével szakértői áttekintést biztosítunk a kivitelezés minden fázisban.

Szakembereink a megelőzésre is komoly hangsúlyt fektetnek, amely során a munkák megkezdése előtt górcső alá vesznek minden tevékenységet, beleértve a terveket, a műszaki leírásokat, az ajánlatokat, a munkaszerződéseket és a költségbecsléseket.

A kivitelezés során a munkálatokat folyamatosan felügyeljük, ezzel biztosítva a megbízóval kötött szerződések, az előírások és a vonatozó rendelkezések, valamint törvények betartását, betartatását. Folyamatosan tartunk munkamegbeszéléseket, ahol a költségvetési és ütemezési terveket átnézzük és értékeljük, valamint lépéseket teszünk annak érdekében, hogy megfelelő legyen az információáramlás a megrendelő és a vállalkozó között. A beruházás elkészültével a megbízó kap egy, a projekt főbb szempontjait részletező beszámolót.

A Mannvit szakemberei hatáskörébe különböző, változatos feladatok tartoznak, mint például az állapotfelmérés és kiértékelés, a kockázatelemzés, a tervezés, a kivitelezési feladatok specifikációja, valamint az épületek és egyéb szerkezetek létesítésének műszaki felügyelete.

További információért lépjen kapcsolatba a kivitelezői ágazat vezetőjével.