Munkabiztonság és minőségbiztosítás
A Mannvit széleskörű tapasztalattal rendelkezik a munkavédelem és minőségbiztosítás területén, továbbá tanúsítványa van az Európai Munkahelyi Biztonsági és Egészségvédelmi Ügynökségtől (OSHA), hogy a munkahelyi biztonság és egészségvédelem területén teljeskörű szolgáltatást nyújtson.

Cégünk képzéseket és tanácsadást nyújt a munkahelyi biztonság területén, illetve képzéseket kínál vegyi anyagok kezelése, tűzbiztonság, katasztrófavédelem, minőségbiztosítás és környezetvédelemi kérdésekkel kapcsolatban.

A Mannvit kockázatelemzést vállal és tanácsadói szolgáltatást nyújt a munkabiztonsági irányítási rendszerek területén, beleértve az előzetes tanulmányok készítését, az egészségvédelmi és biztonsági tervek elkészítését, a munkabiztonsági irányítási stratégia kidolgozását, illetve adott projektek során a munkabiztonság kidolgozását.

A Mannvit tevékenységének egyre nagyobb részét teszik ki a termelésirányítási és minőségbiztosítási rendszerek bevezetése és tanúsítása. Ezek a szolgáltatások magukba foglalják a belső felügyeleti rendszer létrehozását, rendkívüli intézkedési tervek kidolgozását, a műszaki rendszerek felügyeletét és a munkafolyamatokat leíró kézikönyvek elkészítését.

Szakembereink tanácsadást nyújtanak továbbá kikötővédelemmel kapcsolatban olyan nemzetközi kikötőknek, amelyek meg szeretnének felelni a terrorizmus megnövekedett fenyegetése miatti fokozottabb biztonsági előírásoknak.

További információért lépjen kapcsolatba a munkabiztonság és minőségbiztosítás ágazat vezetőjével.